De complete thuistraining

Speciaal voor mensen die de drempel richting Stichting VALK en/of een groepstrainide-zelfhulpboxng wat hoog vinden, is er een complete en unieke thuistraining ontwikkeld. In samenwerking met KLM en House of Talent brengt Stichting VALK voor het eerst haar unieke, en succesvolle training in beeld. In een 3-stappenplan komen kennis, kunde en alle angstsensaties aan de orde.

1. Standaard werk

Over vliegangst en hoe je ervan afkomt van Dr. Lucas van Gerwen. Het betreft een complete, heldere handleiding boordevol praktijkvoorbeelden, getuigenissen van lotgenoten, praktische tips en feitelijke informatie.

2. Twee coaching DVD’s Vliegangstvrij©

Waarop u in uw eigen tempo en uw eigen omgeving een 2-daagse cursus doorloopt. Op de eerste DVD wordt u wegwijs gemaakt in uw eigen angst en krijgt u uitgebreide informatie over de luchtvaart. Sprookjes en mythen worden vervangen door reële kennis en inzichten. Trainers Lucas van Gerwen en Josine Arondeus nemen u op indringende wijze mee in de wereld van het op één na veiligste vervoermiddel: het vliegtuig.

Op de tweede DVD gaat u samen met de trainers en een drietal vliegangstigen op pad.
U bezoekt een hangar, u zit in de KLMsimulator en u maakt met hen hun vlucht mee naar Milaan.

3. Uw hoogstpersoonlijke Supportpocket

Een handzaam boekje (ongeveer zo groot als een I-Pod) voor in de binnenzak of handtas. Een samenvatting van al hetgeen u zich eigen gemaakt heeft via boek en DVD’s. Een buitengewoon nuttig steunboekje voor als u onderweg even kwijt bent, waarom u niet meer bang bent.